MENU

Spijkenisse

Van een zes-tal unieke Spijkenisse locaties heeft Ferr in eigen stijl posters gemaakt. Zo is er één van de Boekenberg, De Stoep, De Eurobruggen, De Walvissaarten, De Merlina en onze eigen skyline. Bestel ze nu!
Read More ›

Herdenkingsboek

0
4101
29
Jopie Roijé (87) was 6 jaar oud toen de oorlog uitbrak. 81 jaar later verbreekt ze de stilte en beschrijft in het boek ‘Een klein meisje in een grote oorlog’ op indrukwekkende wijze hoe ze die donkere periode in de hedendaagse geschiedenis heeft ervaren. Met gevoel voor detail en gepaste humor ‘wandelt’ ze door het Rotterdam van haar jeugd. Vanaf het verschrikkelijke bombardement, langs de door de Duitsers bezette lagere school naar de babypop van een Joodse meisje dat niet meer terugkeert, tot aan het tappen van water voor een uitgedroogde doodsbange Duitse tienersoldaat. ISBN/EAN:  978-90-810912-9-9
Read More ›

Deltavlieg brevetten

Voor de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) ontwierp Ferrazzo drie brevetten voor het Deltavliegen.
Read More ›

Kaartleggen

0
3472
24
Voor buitenaardsezaken ontwikkelde we deze kaarten. Gebaseerd op de Lenormand waarzegkaarten.
Read More ›

Travelposter

0
11481
44
Voor de gedichtenbundel 'Dichter op het Kasteel' maakte Ferr deze illustratie van het Kasteel van Rhoon. Na een schets ter plaatse, deze ingescand en in illustrator opgezet als een ouderwetse 'travelposter' met een herfst kleurenpalet.
Read More ›

Gedichtenbundel 2

0
12496
51
Dichtbundel vol met gedichten van Rieneke Minderman - Grobben, naar aanleiding van de eerder vervaardigde gedichtenbundel 'Dichter onder Water'. Uiteraard in de voor haar zo kenmerkende kleur rose (magenta).
Read More ›

Instructiekaarten

Ferrazzo heeft voor SCOM zwemvereniging zwemonderwijs instructiekaarten ontworpen, speciaal gedrukt op waterbestendig materiaal. De gehele set bestaat uit 60 oefeningen.
Read More ›

Gedichtenbundel

0
13033
58
Grafische vormgeving en opmaak van een unieke Rotterdamse gedichtenbundel. Welke in het kader van '75 jaar Maastunnel' door Joop van der Hor is samengesteld. Het eerste exemplaar werd tijdens de Wereldhavendagen 2017 uitgereikt na een uniek evenement, waarbij diverse dichters uit deze bundel voordroegen in de voetgangersbuis van de Maastunnel.
Read More ›

Moestuinmanagement

0
11433
59
Wat doet een organisatieadviseur in een moestuin? Kijken, luisteren en ervaren dat die kleine wereld verdacht veel gelijkenissen heeft met het organiseren en veranderen in bedrijven. Ellen van Bodegom, organisatieadviseur, verbindt verhalen uit haar moestuin met organisatiethema’s.
Read More ›