MENU

Aankleding lege etalage

0
8832
46
Voor de aankleding van lege etalages verzorgt reclamebureau Ferrazzo mooie foto-collage's met daarin producten verwerkt die de winkels erom heen aanbieden. Deze fraaie collage is gemaakt en geplaatst in het Piazza Center te Eindhoven. Alwaar wij de collage op een doek van 12 m. lang en 3,50 m hoog hebben geplakt in de etalage, voor de nodige 'diepte'.
Read More ›

Roll-up banners

0
10444
79
Ferrazzo heeft voor diverse klanten roll-up banners vormgegeven en verzorgd. Ideaal promotiemateriaal voor op beursen, winkel- en kantoor inrichting en dergelijke.
Read More ›

Honda

Voor 't Hart Communicatie heeft Ferrazzo de vormgeving verzorgt van de verkoopbrochure van Honda grasmaaiers.
Read More ›

Je zult maar letter wezen

0
7336
70
Een stukje typografische historie, de fake tekst: "Je zult maar letter wezen. Goed, ik ben zeker niet ontevreden. Maar het valt niet mee in deze jaren tot het vaderlandse alfabet te behoren. Foto zetterijen wringen je steeds in steeds ingewikkelder bochten. etc." Iedere werktekenaar heeft ermee gewerkt. Voor Eduard Boss van de voormalig fotozetterij verzorgde Ferrazzo de opmaak van deze belettering op de toegangspoort van zijn villa 'Casa Vina' op Ibiza.
Read More ›

Bedrijfsfolders

0
10353
65
Voor Johec international en de zusterbedrijven van Maralec en Walco is een folderlijn ontwikkeld. Een chique map maakt de folderlijn compleet.
Read More ›

Buiten borden

0
6039
36
Voor diverse klanten heeft Ferrazzo in de loop der tijd allerhanden borden ontworpen en geplaatst. Waaronder ook diverse herdenkingsborden, bijgaand twee voorbeelden hiervan. Voor het comite 4 en 5 mei Albrandswaard is er een bord ontworpen en geplaatst ter nagedachtenis aan de zeven mannen die zijn geëxecuteerd in buurtschap 't Sluisje. Vijf borden voor de gemeente Rotterdam zijn langs levenspad (voormalig havenspoorpad) in Charlois geplaatst.
Read More ›