MENU

Fietsroute

0
11535
69
In samenwerking met de gemeente Spijkenisse (nu Nissewaard) heeft Ferrazzo een 'Architectuur fietsroute Spijkenisse' ontworpen. In een handzaam formaat, wire-o gebonden zodat het makkelijk open blijft staan. Het boekwerkje is later aangepast naar de nieuw ontworpen huisstijl van de gemeente Nissewaard.
Read More ›

Plattegrond

0
11185
70
Voor de (deelgemeente) Charlois heeft Ferrazzo in de loop der jaren divers drukwerk, signing en ontwerpen verzorgt. Op deze wijk / stadsplattegrond zijn alle relevante informatie aangegeven, de achterzijde heeft een duidelijke index.
Read More ›

Honda

0
10623
69
Voor 't Hart Communicatie heeft Ferrazzo de vormgeving verzorgt van de verkoopbrochure van Honda grasmaaiers.
Read More ›

Seris

Voor Seris Security heeft Ferrazzo in de voor hun kenmerkende tekenstijl infographics gemaakt, om in hun offertes hun werkwijze inzichtelijk te maken.
Read More ›

Drieluik-folder

0
4775
72
Voor Allport, industrial and maritime supplies' ontwikkelde Ferrazzo een drieluik folder, waarin de gebogen lijnen uit hun logo terugkomt in de lay-out. Deze drieluikfolder is tweetalig en Ferrazzo zorgde ook voor enkele van de productfoto's.
Read More ›

Bedrijfsfolders

0
11330
69
Voor Johec international en de zusterbedrijven van Maralec en Walco is een folderlijn ontwikkeld. Een chique map maakt de folderlijn compleet.
Read More ›